Контакти
гр. Бургас, кв. Сарафово
ул. "Ангел Димитров" № 70
Тел: +359 888 809784
Тел: +359 888 275408
Email: info@beta-homes.com

  Българското южно черноморско крайбрежие е най-популярната и посещавана туристическа дестинация в страната. Мекият климат, прекрасните плажове и почивни комплекси очароват туристите. За това, мнозина български и чуждестранни инвеститори ежегодно влагат огромни финансови средства за изграждане на луксозни туристически комплекси по цялото черноморие.

  Гр. Бургас е четвъртият по големина град в България и център на най-големия туристически, морски район. Кв. Сарафово от своя страна е луксозна част от града, характеризираща се с отличен плаж, инфраструктура и климатични условия. Архитектурата на кв. Сарафово представлява смес от традиционен български, средиземноморски и модерен стил, но обединяващата черта е спокойствието и престижа на района. В близост се намира аерогара с възможност за дестинации в целия свят. Самият квартал е в неподсретсвена близост до основната пътна линия Бургас-Слънчев бряг-Варна.

  Средната температура в този район е със средно 2°С по-висока от средната за северното черноморие. През летните месеци тя достига нива около 30°С. Широката плажна ивица е дълга 4 км и е покрита с фин пясък, а морското дъно на кв. Сарафово е с естествен, лек наклон. Условията са прекрасни за активен морски туризъм, водни спортове и плуване. За вашето развлечение има различни съоръжения като водни колела, банани, джетове, и скутери.